parallax background

Kućni red

Kućni red u STARTURIST vilama

Dobrodošli u STARTURIST VILE. Želimo Vas upoznati s kućnim redom kako bi Vam boravak bio što ugodniji. Za sve vrste informacija na raspolaganju Vam stoji recepcija apartmana.

1. Kod dolaska u recepciju predajte domaćinu osobne dokumente svih gostiju zbog prijave u Turističkoj zajednici. Dokumenti Vam moraju biti vraćeni unutar 24 sata. Prilikom prijave gosta na recepciji, gost je dužan ostaviti polog u iznosu od 100 eura kao osiguranje za eventualni nestanak, oštećenje ili uništenje apartmanskog inventara. Polog će gostu po isteku najma biti vraćen u cijelosti ili će iz njega biti nadoknađena eventualna šteta.

2. Gost je s posebnom pažnjom dužan voditi brigu o ključu apartmana, naknada za gubitak ključa iznosi 100 eura

3. Troškove zakupa smještaja plaćate osobno na recepciji ukoliko rezervaciji nije izvršena posredovanjem druge agencije. Plaćanje se vrši isključivo u kunama prema cjeniku za tekuću godinu koji je istaknut u smještajnoj jedinici.

4. U cijenu apartmana uračunavaju se: opskrba vodom, električnom energijom, energijom za kuhanje, grijanje vode, mijenjanje rublja u sobama i kupaonicama.

5. Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka.

6. Gost je odgovoran za čistoću smještaja, te ga je obavezan održavati. Domaćin nije obavezan održavati smještaj tijekom boravka gosta u smještaju.

7. Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljeni stan, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gosta. Domaćin može ući u objekt bez prisutnosti gosta samo u slučajevima kada ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti opasnost, te kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda.

8. Domaćin Vam stoji na usluzi tijekom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć koju trebate. Domaćin nije obavezan niti odgovoran za organiziranje slobodnog vremena i animaciju gosta.

9. Domaćin nije odgovoran za imovinu gosta, ali će učiniti sve u njegovoj mogućnosti da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima.

10. Dovođenje kućnih ljubimaca nije dopušteno, te vlasnik stana ima puno pravo otkaza smještaja bez posljedica plaćanja storno troškova.

11. Gostima se savjetuje suzdržavanje od pušenja u zatvorenim prostorima te preporučuje pušenje na terasama apartmana i vanjskim zajedničkim prostorima. Tijekom ljeta molimo dnevno iznosite smeće iz apartmana.

12. Nije dopušteno unositi u stan lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom. U stan nije dozvoljeno unositi električna trošila za koja niste dobili suglasnost domaćina. Utrošak el. energije koji je u cijeni smještaja ne predviđa neuobičajene dodatne aparate na struju, te će se za svako trošilo pronađeno u stanu naplatiti dodatni troškovi el. energije razmjerni potrošnji, bez obzira jesu li upotrebljavani ili ne.

13. Od 22:00 sata do 7:00 sati je vrijeme noćnog mira, zabranjeno je stvaranje buke i remećenje mira te uznemiravanje drugih gostiju u kući. Bazen je dozvoljeno koristiti do 22:00 sata

14. Gost je obvezan čuvati opremu i opće stanje iznajmljenog stana, posebnu pažnju potrebno je obratiti na isključivanje električnih trošila, zatvaranje slavina, gašenje klima uređaja za vrijeme dok se gost ne nalazi u stanu, prije korištenja klima uređaja potrebno je zatvoriti sve prozore i vrata.

15. Strogo je zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici iznajmljenog stana te nisu navedeni na prethodno priloženoj rezervaciji. U slučaju pronalaska osoba koje nisu registrirane ili nisu najavljene domaćin ima puno pravo otkaza smještaja svim gostima bez posljedica plaćanja storno troškova.

16. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

17. Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještaj do 10:00 sati kako bi on bio očišćen i pripremljen za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 16.00 sati. Zadržavanje u stanu nakon 10:00 sati bezuvjetno povlači plaćanje još jednog dana bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici.

18. Apartman koji ste unajmili obavezni ste ostaviti u stanju kakvog ste ga i zatekli na dolasku: čistog, urednog i neoštećenog.

19. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj.

20. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak.

21. Gosti su dužni sami brinuti o svojim vlastitim stvarima i vrijednostima. Vlasnik objekta odriče se odgovornost za eventualni nestanak stvari i vrijednosti gostiju.

22. Gosti koriste bazen na vlastitu odgovornost, te se u slučaju ozljede odriču bilo koje vrste potraživanja prema iznajmljivaču. Nije dozvoljeno korištenje bazena tijekom čišćenja i redovnog održavanja bazena.

23. Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete istaknute u kućnom redu. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Ukoliko gost ne prihvaća ove odredbe obavezan je napustiti smještaj. Ugodan odmor želim Vam Star Turist d.o.o. villas-rab.com